In 1992 ben ik afgestudeerd als interieurarchitecte aan het Sint-Lucas Instituut te Gent. Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben bij een gerenommeerd Antwerps architectenbureau en een Gents kantoor voor landschapsarchitectuur, aangevuld met extra opleidingen had ik een aardige bagage aan kennis en was de tijd rijp voor een eigen kantoor.

Architectuurreizen door Japan, de VS en Europa inspireren mij. Maar ook dagelijkse fait divers, muziek, mensen en dieren zijn vaak een bron van inspiratie! Interieur|architectuur, meubelontwerp, tuinarchitectuur en vormgeving in het algemeen zijn immers constant aanwezig. Wellicht heeft het feit dat de familie Bosteels al generaties lang in meubel- en interieurvormgeving actief is, mee aan de basis gelegen voor mijn vakkeuze.

Ik hou er niet van om mijn werk in een bepaald stijlvakje te plaatsen. Vormen en materialen volgen uit een concept, een visie (en niet omgekeerd). Wil je er meer over weten? Neem dan een kijkje bij Projecten of neem Contact op.